Dzięki pomocy naszemu familijnemu koledze, za kilka godzin spróbuję swojego pierwszego chlebka z otrębami.
Dzięki Czoper
11 kwietnia 2010 22:37 | ID: 190315
12 kwietnia 2010 06:20 | ID: 190352
12 kwietnia 2010 08:01 | ID: 190388
No Cent, pokłon w Twoją stronę. Nie wiem czy sama potrafiłabym zakwas zrobić.
Ja jak odkładam swój do słoików, to potem uwielbiam go obserwować i wąchać. Bardzo szybko zmienia się zapach i konsystencja.
Chyba przestanę po wierzchu posypywać słonecznikiem, bo teraz gdzie się nie poruszę, to depczę po pestkach Ale w bilansie zysków i strat wygrywają jednak pestki, samo wyskubywanie ich z chleba jest fajne.
13 kwietnia 2010 02:07 | ID: 191197
13 kwietnia 2010 02:08 | ID: 191198
13 kwietnia 2010 08:11 | ID: 191226
Dzięki Ulinka, na przyszłość lekcję zapamiętam.
Teraz sobie właśnie jem chleb (moimi ręcami robiony) z masłem i popijam kawą z mlekiem
13 kwietnia 2010 09:32 | ID: 191290
13 kwietnia 2010 18:06 | ID: 191598
13 kwietnia 2010 19:34 | ID: 191633
13 kwietnia 2010 19:37 | ID: 191635
13 kwietnia 2010 19:38 | ID: 191636
13 kwietnia 2010 19:44 | ID: 191639
13 kwietnia 2010 19:49 | ID: 191643
13 kwietnia 2010 20:09 | ID: 191649
13 kwietnia 2010 20:28 | ID: 191665
13 kwietnia 2010 20:40 | ID: 191670
13 kwietnia 2010 22:35 | ID: 191758
14 kwietnia 2010 07:55 | ID: 191811
14 kwietnia 2010 08:29 | ID: 191821
14 kwietnia 2010 09:11 | ID: 191846
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.