Sałatka na krakersach - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Sałatka na krakersach
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        3 jajka ugotowane na twardo, 
2 gotowane ziemniaki, 
2 łyżki gorszku z puszki, 
25 dag filetu z kurczaka, 
3 ogórki konserwowe, 
łyżka ketchupu,
łyżeczka koncentratu pomidorowego,
4 łyżki majonezu, 
sól, 
pieprz, 
sok z 1/2 cytryny, 
krakersy.                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Mięso umyć, ugotować w osolonej wodzie do miękkości (ok. 20min). ostudzić, pokroić w kostkę. Ziemniaki, oskubane jajka oraz ogórki pokroić w kostkę. Dodać groszek oraz spok z cytryny. Wymieszać. Połączyć z majonezem, ketchupem i koncentratem. Doprawić do smaku. Porcję sałatki nakładamy na krakersy i tak podajemy.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.