Umyte i zdjęte widelcem z baldachów owoce zasypać cukrem i zostawić na noc. Na drugi dzień smażyć na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając drewnianą łyżką. Gdy powidła odparują (zgęstnieją) wkładać gorące do wyparzonych i jeszcze gorących słoików. Od razu zamykać i odwracać do góry dnem. Ostudzone przechowywać w ciemnym miejscu.
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.