Przygotowanie:
Pokruszyć biszkopty na kawałeczki, jogurt wymieszać z miodem. W przygotowanych salaterkach lub szklankach ułożyć warstwę pokruszonych biszkoptów bezglutenowych i nałożyć łyżką warstwę jogurtu. Całość przyozdobić owocami i opcjonalnie ulubionymi bakaliami. Gotowe! Smacznego!
3pauly.pl
Super prosty, bardzo ładnie się prezentujący, błyskawiczny w przygotowaniu i oczywiście smaczny – taki właśnie jest bezglutenowy biszkoptowy deser z owocami z poniższego przepisu Deser jest doskonałym pomysłem na szybki poczęstunek w razie wizyty niezapowiedzianych gości a także zawsze, kiedy przychodzi nagła ochota na coś słodkiego. Cieszy podniebienie a także oczy, więc z pewnością zasmakuje zarówno domownikom jak i gościom, alergikom, osobom które nie muszą unikać glutenu oraz tym, którzy nie spożywają glutenu z własnego wyboru.
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.