filet z kurczaka - 200g
przyprawa do kebabu - 1 łyżka
sałata - 4 liście
pomidor - 1 szt.
cebula czerwona - 1 szt.
frytki do pieczenia w piekarniku - 1 garść
olej - 1 łyżka
bułka do kebabu - 2 szt.
sos czosnkowy "Tarsmak"
Filety z kurczaka dokładnie natrzeć przyprawą i podsmażyć na oleju na złoty kolor. Odstawić do ostygnięcia. Przekrojoną bułkę wstawić do rozgrzanego piekarnika razem z frytkami, żeby się podpiekły ( bułkę wyciągamy trochę szybciej) Ostudzonego fileta kroimy w paseczki, ponownie podsmażamy na patelni i umieszczamy razem z pokrojonymi warzywami i upieczonymi frytkami w bułce. Zawartość bułki polewamy obficie sosem czosnkowym "Tarsmak"
Smacznego!