Jagodzianki - przepis. Przepisy na Dla dzieci, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Jagodzianki
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        małe opakowanie jagód/ borówek amerykańskich, 200 g zmielonych migdałów, 80 ml roztopionego masła, pół łyżeczki soli morskiej, 2 jajka, 4 łyżki miodu, blaszka do pieczenia                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Migdały mieszamy z solą. Roztrzepujemy 2 jajka, dodajemy masło, mieszamy. Dodajemy miód i również mieszamy. Do suchych składników dodajemy mokre i mieszamy. Na końcu dodajemy jagody i delikatnie mieszamy. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. pół godziny.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.