Aleksandra Wiktoria rozsmakował(a) się w tym!
Cukinie kroimy w krążki o grubości do 1 cm. Przygotowując ciasto naleśnikowe jajka mieszamy z mąką i mlekiem. Każdy krążek cukinii oprószamy solą i pieprzem. Obtaczamy w cieście i smażymy z obu stron na rozgrzanej oliwie do momentu zarumienienia się ciasta. Tak przygotowane krążki z cukinii podajemy z sosem serowo-cebulowym Tarsmak.
Smacznego!
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.