Opublikowany przez:
ULA
2013-10-11 16:42:49
Zupy:
Fasolowa - liść laurowy, czerwona papryka, cebula, estragon.
Barszcz - pieprz czarny, korzeń pietruszki, liść laurowy, czosnek, cytryna.
Rosół z kury - natka pietruszki, papryka czerwona, cebula, cytryna.
Owocowa - cynamon, goździki, skórka cytrynowa i pomarańczowa, wanilia.
Rybna - liść laurowy, pieprz czarny, papryka czerwona, cebula, korzeń pietruszki, szafran, czosnek, cytryna.
Flaki - papryka czerwona, majeranek, czosnek, pieprz czarny mielony.
Pomidorowa: cebula, liść laurowy, pieprz czarny mielony, natka pietruszki, seler.
Jarzynowa - natka i korzeń pietruszki, cebula, seler, pieprz czarny, papryka czerwona.
Wieprzowina - czosnek, kminek, liść laurowy, majeranek, papryka czerwona, pieprz czarny, rozmaryn, szałwia, tymianek, cebula, lubczyk, mieszanka curry.
Ryby: bazylia, cząber, koper, bylica pospolita, trybula ogrodowa, lubczyk, liść laurowy, papryka, pieprz, seler, tymianek, cebula.
Wołowina: koper, czosnek, kminek, lubczyk, liść laurowy, majeranek, oregano, papryka czerwona, pieprz czarny, natka pietruszki, rozmaryn, jałowiec, cebula, mieszanki przyprawowe - chili i curry.
Drób: cząber, estragon, bylica pospolita, nasiona kminku, majeranek, papryka, pieprz czarny, seler, rozmaryn, tymianek, cebula, mieszanka przyprawowa curry.
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!