13 listopada 2015 22:22 | ID: 1259224
              
Joaśka ale dajesz czadu. Usunięcie wiadomości nie podziałało, wracasz jak bumerang... ech, nudne to zaczyna być... Hohland to Twój patron:)
                                  
                  13 listopada 2015 22:24 | ID: 1259225
              
Skoro Tobie LACTIMA nie pasuje to daj się wypowiedzieć innym.
                                  
                  14 listopada 2015 10:44 | ID: 1259279
              
Bardzo lubię te serki i często je kupuję Rzecz gustu oczywiście
                                  
                  14 listopada 2015 12:43 | ID: 1259298
              
A ja lubię różne serki. Hochlandy i inne tańsze z Lidla. Po to jest taka mnogość produktów aby wybierać . A to co smakuje komuś może mnie nie smakować. Prawda?
Czasem lubię serki. które rozsmarowują się na bułeczce a czasem lubię zjeść " z ręki" . I wówczas muszą być zwarte i twarde.
Czasem lubię łagodne a czasem pikantne.
Zależy jaką nogą wstanę. 
                                  
                  14 listopada 2015 12:54 | ID: 1259300
              
Joaśka ale dajesz czadu. Usunięcie wiadomości nie podziałało, wracasz jak bumerang... ech, nudne to zaczyna być... Hohland to Twój patron:)
                                  
                  14 listopada 2015 20:16 | ID: 1259334
              
Joaśka ale dajesz czadu. Usunięcie wiadomości nie podziałało, wracasz jak bumerang... ech, nudne to zaczyna być... Hohland to Twój patron:)
Eeee ale o serkach miało być   
                                  
                  14 listopada 2015 20:17 | ID: 1259335
              
Też czasem takie serki lubię i kupuje. A nawet kiedyś sama robiłam, mozna wtedy poszaleć i rózne smaki wydobyć.. wszystko zależy co się doda..
                                  
                  14 listopada 2015 20:20 | ID: 1259338
              
Zawsze w lodówce mam jakiśserek topiony . Dzisiaj dodałam go do sosu pieczarkowego / zamiast śmietany / . Sos był pyszny .
                                  
                  14 listopada 2015 20:23 | ID: 1259339
              
Zawsze w lodówce mam jakiśserek topiony . Dzisiaj dodałam go do sosu pieczarkowego / zamiast śmietany / . Sos był pyszny .
Mam gdzieś przepis na zupe na serkach topionych, muszę spróbować.. Trochę się obawiałam że może się ciągnąć..
                                  
                  14 listopada 2015 21:10 | ID: 1259340
              
Zawsze w lodówce mam jakiśserek topiony . Dzisiaj dodałam go do sosu pieczarkowego / zamiast śmietany / . Sos był pyszny .
Mam gdzieś przepis na zupe na serkach topionych, muszę spróbować.. Trochę się obawiałam że może się ciągnąć..
Serki się świetnie rozpuszczają . Często dodaję je do zupy jarzynowej i pieczarkowej .
                                  
                  14 listopada 2015 21:32 | ID: 1259341
              
Zawsze w lodówce mam jakiśserek topiony . Dzisiaj dodałam go do sosu pieczarkowego / zamiast śmietany / . Sos był pyszny .
Mam gdzieś przepis na zupe na serkach topionych, muszę spróbować.. Trochę się obawiałam że może się ciągnąć..
Serki się świetnie rozpuszczają . Często dodaję je do zupy jarzynowej i pieczarkowej .
Teraz to i ja tak będę robić.. Świetny pomysł!
                                  
                  14 listopada 2015 22:30 | ID: 1259363
              
Joaśka ale dajesz czadu. Usunięcie wiadomości nie podziałało, wracasz jak bumerang... ech, nudne to zaczyna być... Hohland to Twój patron:)
Hohland to lubię i uzywam:) Hi hi hi...Problemu nie mam, lubię serki:)![]()
                                  
                  14 listopada 2015 23:21 | ID: 1259388
              
Ja tam mogę jeść jak leci jak smaka mam na serki czy to topione, w plasterkach czy w kawałku... 
 W zależności do czego mam je użyć -  solone, z przyprawmi, czy inne...
                                  
                  14 listopada 2015 23:40 | ID: 1259394
              
Lubię hohland w plasterkach,i trójkąty,różne smaki.Serków kiełbasek (mlekovita)używam do zup,sosów..kremów,moim zdaniem najlepiej się rozpuszczają w potrawach.
                                  
                  14 listopada 2015 23:40 | ID: 1259395
              
Lubię hohland w plasterkach,i trójkąty,różne smaki.Serków kiełbasek (mlekovita)używam do zup,sosów..kremów,moim zdaniem najlepiej się rozpuszczają w potrawach.
                                  
                  15 listopada 2015 19:26 | ID: 1259470
              
Choć podobno te serki topione wcale takie zdrowe nie są.. 
                                  
                  15 listopada 2015 19:27 | ID: 1259471
              
A serki KIRI próbowaliście?

                                  
                  17 listopada 2015 22:54 | ID: 1260037
              
A serki KIRI próbowaliście?

nie póbowałam jeszcze, ale przy najbliższych zakupach kupię go:)
lubię zajadac różne sery:)
                                  
                  17 listopada 2015 22:56 | ID: 1260038
              
A serki KIRI próbowaliście?   
O takiego to ja jeszcze nie próbowałam..
                                  
                  17 listopada 2015 23:27 | ID: 1260056
              
A serki KIRI próbowaliście?

Pyszniutkie są, polecam,w takich fajnych kwadracikack pakowane
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!