20 sierpnia 2010 15:10 | ID: 275587
20 sierpnia 2010 15:12 | ID: 275589
20 sierpnia 2010 15:18 | ID: 275592
20 sierpnia 2010 15:20 | ID: 275593

20 sierpnia 2010 15:22 | ID: 275594

20 sierpnia 2010 15:30 | ID: 275598
o ile mama tego nie widzi 
20 sierpnia 2010 15:31 | ID: 275599
o ile mama tego nie widzi 


20 sierpnia 2010 15:36 | ID: 275603

20 sierpnia 2010 15:55 | ID: 275616

20 sierpnia 2010 20:06 | ID: 275741
20 sierpnia 2010 20:47 | ID: 275778

20 sierpnia 2010 21:19 | ID: 275800
20 sierpnia 2010 21:22 | ID: 275803

20 sierpnia 2010 21:33 | ID: 275814
...
...
...
> z internetu <
"Przygotowując sałatę, najlepiej jest rwać liście na mniejsze części. Jednak w przypadku sałaty lodowej, rzymskiej czy kapusty pekińskiej, nie zawsze jest to wygodne. Możesz do tego użyć noża, ale tylko jeśli jest wykonany ze stali nierdzewnej – każdy inny zmieni smak liści i niekorzystnie wpłynie na balans witaminowy twojej potrawy."....
20 sierpnia 2010 21:41 | ID: 275818
20 sierpnia 2010 21:50 | ID: 275829

20 sierpnia 2010 21:53 | ID: 275831

20 sierpnia 2010 21:57 | ID: 275835


20 sierpnia 2010 21:59 | ID: 275839
20 sierpnia 2010 22:00 | ID: 275843
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.
Nie masz jeszcze konta na familie.pl?
Załóż je już teraz!